ניתוח טבעת בקיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/08/2010 | 13:18 | מאת: לילית

הי, אני אשמח להתייצעות . אני בת 32 (עוד חודשיים) ושוקלת לעבור ניתוח טבעת בקיבה. אני חושבת לבצע זאת דרך קופת החולים (כללית). גובהי כ 178 ס"מ, וביצעתי חישוב ונראה כי הBMI שלי הוא 35.97. לא ברור לי מה בדיוק הקריטריונים , והאם אני עומדת בהם. אני רוצה לציין שאני במסגרת קוצת תמיכה לתזונה מסודרת, ולצערי ההורדה במשקל היא מאוד זניחה. אשמח לאיזושהיא עצה. תודה, לילי.

שלום לילית לצערי אם אינך סובלת ממחלות הקשורות להשמנה אז אינך בקריטריונים לניתוח. תמשיכי במערכת התומכת ואולי תצליחי יותר. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר