ד"ר ניסים גרון היקר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

16/08/2010 | 08:19 | מאת: אני

רציתי לומר תודה, תודה ענקית על הטיפול המסור והנאמן. מעבר להיותך רופא בכיר ומקצועי הינך אדם אציל נפש וטוב לב ועל כך תבוא עליך הברכה. אני מקווה שמהיום נתראה רק בשביל דברים טובים. אני מרגישה טוב תודה לאל.ולך ולצוות. איזה צוות נמצא בחדר הניתוח מלא ברגישות ובטוב. לעולם לא אשכח את האחות שאת שמה אני לא יודעת אולי כי הייתי מעורפלת והביאה לי כמה דקות לפני הניתוח ספר תהילים כל הכבוד ! תודה שכבדת את הדרך שבחרתי למרות שזה לא היה קל להתעסק עם בעיה כמו שלי ורבים היו מעדיפים לעשות ניתוח אחר. אני לא רוצה להקדים את המאוחר אבל אחרי כל כך הרבה חודשים אני מרשה לעצמי להיות באופטימיות זהירה. שוב תודה רבה לך בברכה, מיכל

שלום רב תודה והחלמה מהירה. נקווה שהפעם נצליח יותר. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר