דיאטה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

14/08/2010 | 18:21 | מאת: מרסל

אני לפני ניתוח שרוול (השבוע אני עושה) ובדקתי עם בחורה שעשתה את הניתוח היא אמרה ויעצה לי לא לעשות דיאטה כי גם ככה לא נוכל לאכול אח"כ אני בנתיים לא מצליחה לעשות את הדיאטה כבר כמה בחורות אמרו לי שלא עשו דיאטה אכשיו אני כבר מוטרדת

שלום רב, מטרת הדיאטה להקטין את נפח הכבד ולהקל על המנתח בניתוח. שום דבר אינו מוחלט ואת עצמאית לעשות מה שנראה לך, אבל אם את רוצה לשפר את סיכויי הניתוח לעבור בשלום אז כדאי לעשות את הדיאטה אפילו בשבוע שנותר. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר