ניתוח לטיפול בהשמנת יתר.

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

09/08/2010 | 08:56 | מאת: דינה

שלום רב דר' גרון.. דיפדפתי קצת בדפי הפורום והבנתי שבין טבעת לשרוול המלצתך היא שרוול ..אודה באם תנמק לי מדוע .. אני בתחילת הדרך ורק עכשו מתחילה לאגור אינפורמציה .. אני בת 27 שוקלת 106 ובגובה 166 אודה מראש לתגובתך...

שלום רב אני חושב שניתוח שרוול יעיל יותר ונותן איכות חיים טובה יותר למטופל. הוא מעט מורכב יותר מטבעת ופוטנציאל למעט יותר סיבוכים. מציע לך להכנס לאתר שלי שם תמצאי הרבה אינפורמציה www.dr-geron.com בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר