כאבים חזקים בקיבה חודש אחרי מיני מעקף

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

29/08/2020 | 18:12 | מאת: קטיה

שלום! אתמול היה חודש מאז הניתוח. הכל היה בסדר. כבר התחלתי לאכול ויש חלק ממאכלים שהקיבה שלי לא מקבלת, אבל עוד לא היה כאבים חזקים וממושכים כל כך כמו היום. אתמול בלילה הרמתי קצת ספה כדי להוציא משהוא. עשיתי בבוקר מיד הרגשתי כאבים חזקים בקיבה (בצד שמאל יותר). ומאז הכאב לא עובר ואפילו מתחזק. אין חום, יש יציאות וכאב לא עובר גם אחרי אוכל או שתיה. בבקשה , אני צריכה עזרה! זה מסוכן? צריך לפנות למיון?

שלום רב נדמה לי שעניתי לשאלה בפורום אחר. כאב חזק שלא עובר אחרי הניתוח מחייב פניה לרופא המנתח ואם אינו זמין אז למיון דרך רופא המשפחה. מאחר והכאב היה קשור למאמץ פיזי חריג יתכן שנוצרה בעיה באחת החתכים של הניתוח כולל אפשרות לבקע. כמובן שהקשר יכול להיות מקרי והבעיה היא אחרת. בכל מקרה כפי שציינתי תלונה כזאת מחייבת בדיקת רופא. החלמה מלאה.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר