בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

04/08/2010 | 16:55 | מאת: לייבל

שלום ! רציתי לדעת אם יש לי את כל הבדיקות ביד והכל בסדר חוץ מתת פעילות בלוטת התריס שהיה בבדיקות האחרונות כ537.60 שהמקסימום שצריך להיות זה 4.20 מה עושים כדי לזרז את האיזון של הבלוטה הכי מהר שאפשר? עשיתי תור לאנדריקולוג וקבעו לי רק לעוד חודשיים מה עושים? תודה לייבל

שלום רב אפשר לפנות לרופא המשפחה כדי להתחיל טיפול או לחילופין לפנות באופן פרטי לאנדוקרינולוג. (אני בטוח שאם יש מושלם או ביטוח פרטי זה לא אמור להיות יקר מידי). בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר