שלום ד"ר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/07/2010 | 09:57 | מאת: אני

זאת אני מיכל רציתי ברשותך לשאול מס' שאלות: נקבע לי התור לתיקון הפורט. 1. האם זאת אותה הבעיה שהייתה בפעם הקודמת? 2. קיבלתי את דף הבדיקות שאני צריכה לבצע לא ציון שצריך לעשות צילום ו.ק.ת. האם צריך? האם צילום זה הוא אותו הדבר כמו שעושים בשיקוף? 3.האם ההרדמה הכללית היא אותו פרק זמן כמו שעשינו בפעם הקודמת בערך שעה וחצי. 4. סליחה על השאלות הרבות אך אני די בלחץ תודה מראש

שלום מיכל לא צריך לעשות וק"ת. אני מאמין שההרדמה תהיה קצרה יותר. אני לא יודע מה הבעיה. רק בניתוח נדע. בברכה דר' נסים גרון

27/07/2010 | 14:04 | מאת: אני

אני מקווה לטוב

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר