מעוניין לעבור ניתוח שרוול.

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

26/07/2010 | 15:33 | מאת: יוסי

בדרך הכי קצרה משקלי 160 גובה 176 איך עושים את זה? תודה נ.ב. ראיתי באחד ההודעות שאתה אומר שתסדר הכל בנוגע לניתוח, השאלה שלי אם זה אחרי או לפני בדיקות מה בדיוק?

שלום רב, אני מבין את הרצון לעשות הכל מהר, אבל יש תהליך מסוים שחייבים לעבור ולא ניתן לקפוץ עליו. צריך להגיע למרפאה ולשמוע על כל האפשרויות הקיימות, כולל תוצאות וסיבוכים. צריך לעשות בדיקות מקיפות ולראות שהן בסדר ואחר כך קובעים תור לניתוח. אני עוזר כמיטב יכולתי לפשט את התהליכים, במיוחד אחרי הבדיקות ברישום לניתוח. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר