מרגישה כאבים

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/07/2010 | 09:49 | מאת: עינת

שלום ד'ר גירון ,נותחתי על ידך בינואר השנה ניתוח מעקף קיבה [ניתוח שני אחרי טבעת]אני סובלת מכאבים בכתף ולוקחת אלגולזין פורטה לשיכוף הכאבים בנוסף לוקחת כל יום כדור לוסק [בבקר]בהמלצתך ,הבעיה היא שאני עדין מרגישה כאבים והתכווציות בקיבה בעיקר בשעות הערב והלילה ,מה לעשות ?תודה עינת

שלום רב אני חושב שכדאי לעשות גסטרוסקופיה לבירור התלונות. הייתי ממליץ שהיא תבוצע בפוריה כדי שאוכל להיות נוכח. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר