חושבת על אוכל

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/07/2010 | 22:38 | מאת: עינת

ד"ר גרון שלום, ביום חמישי האחרון עברתי ניתוח על ידך באלישע. אני בבית מחלימה ומתאוששת יפה, העניין הוא שכרגיל... ראשי עסוק כל הזמן באוכל, אוכל, אוכל, כרגע ההיצע קטן ביותר ואני יודעת שבעוד שלושה ימים יהיה אפשר להתחיל לגוון עם המרוסק והטחון, עדיין, מה עושים עם העיסוק התמידי הזה??איך לא מתגרים כשמכינים אוכל לילדים ולבעל,זה ממש מייאש, צריך לשלב את הניתוח הזה עם ניתוח מוח!! ועכשיו ברצינות, מה אתה מציע לעשות? עינת

שלום רב ראשית בעינין הקפה אפשר. אני מציע לך להפגש עם דיאטנית שלי באסותא (נעמה טל.04-8810663/4)והיא תוכל לעזור לך. בנוסף ממליץ מאוד פגישה עם עובדת סוציאלית או פסיכולוג שעוסקים בתחום והם יוכלו לעזור לך. באסותא ישנה ענת שהיא ממש טובה בתחום ואת יכולה לברר באותו טלפון עלויות ולהגיע אליה. בהצלחה דר' נסים גרון

21/07/2010 | 08:40 | מאת: עינת

תודה על התשובה. יש לי כבר תור לנעמה, אני ממושמעת מה שהיא ביקשה עשיתי. מאז יום ראשון אני מתעוררת כל בוקר עם כאב ראש נוראי, לחץ בסרעפת ואחרי כמה דק באה הקאה, ממש כל בוקר, אחרי ההקאה כאב הראש לאט מתפוגג וההרגשה הכללית משתפרת מאוד. יש לך רעיון מדוע זה קורה, זה ממש מייאש לקום ככה כל בוקר. עינת

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר