הודעה לד''ר ניסים גרון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/07/2010 | 13:57 | מאת: חנאן

שלום ד''ר אני מועמדת לניתוח שרוול קיבה אצלך בבית חולים פוריה. קבלתי תור לניתוח ב 7/12/2010.. הבעיה שאני סטודנטית ויש לי בחינות בתקופה זו. ובחודש מרץ יש לי חתונה. האם אתה יכול לעזור לי לקבל תור מוקדם יותר? אני האמת שאני זקוקה לניתוח בגלל החתונה. מקווה שתעזור לי..:) ותודה מראש

שלום רב אנא התקשרי למזכירה, השם והטלפון שלה נמצאים על ההזמנה והיא תכניס אותך לרשימת המתנה. במידה ויהיו ביטולים או שנקבל יותר חדרי ניתוח נוכל לקדם אותך. בברכה דר' נסים גרון

20/07/2010 | 15:12 | מאת: חנאן

תודה ד''ר.. יש לי עוד שאלה..בבית חולים אסותא בחיפה האם אפשר לקבל תור מוקדם יותר? ומה היא עלות הניתוח למבוטחי כללית פלטיניום.??

שלום רב, באסותא חיפה או אלישע חיפה אפשר לעבור ניתוח כבר בחודש הבא. השתתפות עצמית 2400 לכללית פלטינום ועוד עלות של הסיכות ומכשירים שמשתמשים בניתוח יכול להגיע יחד ל 6000-7000 ש"ח בערך. סכום מדויק ניתן לברר בבית חולים אסותא חיפה או אלישע חיפה. אם תהיי מעונינת אז תודיעי לי ואני אארגן הכל. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר