שרוול לאחר טבעת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

13/07/2010 | 23:19 | מאת: אושי

לדר גירון שלום !לפני כ8 שנים עברתי טבעת אצל דר אבנת בסורוקה לפני כחצי שנה עברתי ניתוח נוסף להוציא אותה. עלי לציין שבמהלך שנים אלו הורדתי 50 ק"ג והצלחתי לשמור על משקל יציב של 60 ק"ג עד שהריתי לפני כשנתיים . במהלך ההריון עליתי 40 ק"ג. לפני כ4 חודשים עברתי שרוול אצל פרופ רובין נאמר לי שהניתוח היה מעט מורכב היו הדבקויות וושט מורחב מאוד והבוגי בו השתמש היה 42 (!!) לדעתך האם השרוול שלי גדול או רחב מידי.? התחלתי את משקלי 110 ק"ג וכרגע אני שוקלת 99 קילו. האם הניתוח נכשל? אני בקושי יורדת במשקל עם המון עצירות משמעותיות. למיטב הבנתי מאחר והניתוח לא בתולי לא ניתן לבצע שרוול בצורתו המקורית כהלכה.יש בי תחושה של כישלון מה אפשר לעשות ?? זקוקה לתשובה תודה לך אושי

שלום רב, נכון שקשה לבצע שרוול אחרי טבעת בגלל ההדבקויות ולא תמיד מצליחים לעשות ניתוח אופטימלי. ההתלבטות צריכה להיות לפני הניתוח החוזר ולא אחרי. מהנתונים שמסרת לא ניתן לקבוע אם השרוול שלך גדול או רחב מידי. אני משתמש בכל הניתוחים בבוז'י 42 וזה בהחלט מספיק. מוקדם מידי להספיד את הניתוח, נסי תמיכה מוגברת של דיאטנית ועובדת סוציאלית או פסיכולוג שעוסק בתחום. תמיד ניתן לעשות מעקף קיבה. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר