המשך נושא. בקע

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

13/07/2010 | 15:05 | מאת: טיראן

בהמשך לפניה הקודמת שלי .בבדיקות שעשיתי שהפנית אותי אליהם לא היה משהו חריג ,אין לי שום מסמך כי הבידקה נעשתה דרך רופא המשפחה ,אני ציינתי בפניו את הבליטה הזו והוא אמר שזה בקע ושאפנה אליך בנושא .. לא פניתי לכירורג בנושא. מה אצטרך לעשות בנדון? תודה. טיראן פרי

שלום רב, אין צורך לעשות שום דבר בנושא. במידה ויש בקע והוא מפריע לניתוח הוא יתוקן במהלך הניתוח, במידה ואינו מפריע הוא לא יטופל כעת ואפשר לתקן במועד מאוחר יותר אחרי ירידה משמעותית במשקל. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר