ושת קיבה ותריסריון..

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

12/07/2010 | 11:20 | מאת: לימור

ד"ר גירון שלום אתמול ביצעתי את הבדיקה בבית חולים העמק בעפולה לאחר שתית החומר החל הצילום ועד הקיבה הכל עבר חלק אך מהקיבה לתריסריון לא עבר החומר נעשו כ - 5 נסיונות במשך שעה וחצי והחומר עדיין לא עבר לא משנה כמה הסתובבתי במחלקה החומר לא עבר פשוט התייאשתי והלכתי הביתה את התוצאות אני אמורה לקבל בימים הקורבים ואעביר לך את המסמך כתוב האם יהיה עלי לבצע שוב את הבדיקה הלא נעימה הזו?? רצוי לציין שהייתי בלחץ נוראי אתמול והרופא טוען שיש קשר בין הדברים..

12/07/2010 | 11:22 | מאת: לימור

ועוד משהו.. זו הבדיקה האחרונה שאני צריכה לבצע.. כבר הייתי אצלך באסותא עם כל התוצאות ואני מחכה לתור לפוריה

שלום רב אנא שלחי אליי בפקס לפוריה את התשובה 04-6652627 בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר