ד"ר גרון היקר!

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

09/07/2010 | 17:36 | מאת: סימה

ערב טוב ושבת שלום.רציתי להתייעץ איתך ברשותך.אני בת 36,עם bmi 39.5(אחרי שהייתי אמורה להעלות מעט במשקל).חלומי להיות אישה בריאה יותר לילדיי(5ו-7).אני מעוניינת בקיצור קיבה ואני לא יודעת באיזה ניתוח לבחור:טבעת או שרוול.אני גרה בדימונה ויש לי ביטוח מגן זהב.סיימתי את כל הבדיקות והכל למעשה תקין.השאלה האם אני חייבת לעבור ועדה ומה הם סיכויי שיאשרו לי את הניתוח?אשמח אם אתה תנתח אותי.האם אתה מנתח בדרום ואם לא היכן שיהיה לי הכי קרוב.אי מצטערת על השאלות הרבות אך אשמח אם תענה לי על כולן במפורט.מודה לך מכל הלב,סימה.

שלום רב, את צריכה לעבור וועדה ויש סיכוי סביר שיאשרו לך ניתוח. אני ההיתי ממליץ על שרוול קיבה ולא טבעת, זה עדיף בהרבה מבחינת הצלחת הניתוח ואיכות החיים. לצערי אני מנתח רק בצפון. אשמח לנתח אותך באסותא חיפה בקניון לב המפרץ בצ'ק פוסט חיפה. יש שם תחנת רכבת וקל להגיע לשם.לקביעת תור 04-8810663/4 בהצלחה דר' נסים גרון

11/07/2010 | 08:46 | מאת: סימה

בוקר טוב.תודה שענית לי.אני שמחה לדעת שיש סיכוי סביר שאקבל אישור לניתוח.הועדה שלי היא באמת בחיפה,היכן שאתה מנתח.האם בועדה עליי לבקש שאתה תנתח אותי או רק אחרי שאקבל את האישור?או שאולי כבר עכשיו כדאי לי להזמין תור אליך?עד עכשיו התלבטתי בין טבעת לבין שרוול ועל פי המלצתך החלטתי ללכת על שרוול.אני מקווה שאני עושה צעד נכון כי אני חוששת.שוב תודה על הכל ויום מקסים שיהיה לך,סימה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר