ד"ר גירון שלום רב

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/07/2010 | 18:16 | מאת: טיראן

עברתי את כל הבידקות דרכך ואני ממתינה כרגע לתאריך לניתוח .. שאלתי היא ..מסתבר שיש לי בקע בבטן לא בטבור.. האם זה עלול להפריע לניתוח מעקף הקיבה? האם יש צורך לפגוש אותך שוב בנושא זה? תודה רבה טיראן פרי

שלום רב, שלחי לי בפקס את התשובה שמתייחסת לבקע כדי שאוכל לדעת אם זה עלול להפריע לניתוח. 04-6652627 לידי דר' גרון בברכה דר' נסים גרון

08/07/2010 | 21:21 | מאת: טיראן

בבדיקות שעשיתי שהפנית אותי אליהם לא היה משהו חריג ,אין לי שום מסמך כי הבידקה נעשתה דרך רופא המשפחה ,אני ציינתי בפניו את הבליטה הזו והוא אמר שזה בקע ושאפנה אליך בנושא .. לא פניתי לכירורג בנושא. מה אצטרך לעשות בנדון? תודה. טיראן פרי

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר