ניראה לי.. שאני לא בסדר !

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/07/2010 | 10:22 | מאת: חלי בוזגלו

במהלך שבוע שעבר חוייתי 3 התעלפויות.. 2 עם איבוד הכרה למספר שניות.. השלישית הייתי בסדר אבל תסנימים של התעלפויות.. בכולן- נפלתי! מוצאי שבת.. התעלפתי בעיר.. והפעםלא ויתרו לי העלו אותי לבית חולים.. סיפרתי להם שאני לאחר ניתוח שרוול- ושלאחרונה אני גם מקיאה דמיות.. עשו לי בדיקת שתן- אמרו שתקינה.. למרות שלדעתי הצבע היה כתום חזק מאודדדדדדדדד! לאחר מכן נעשו בדיקות דם.. ואז הגיע כירורג. שכניראה הערתי אותו משינה (כי בשעה 4 וחצי לפנות בוקר הגעתי למיון) הוא אמר לי שהוא לא מבין מה הוא קשור להתעלפויות והלך.. עכשיו השאלה שלי היא אליך.. האם זה בסדר כל העירפולים האלה.. כל ההתעלפויות.. מלבד ההתעלפויות, אני גם מרגישה 90 אחוז מהיום מסוחררת, ראיה מטושטשת.. ולא חלילה כי אני לא אוכלת או משהו- כי באמת.. אניייי אוכלת ה כ ל מהכל ובקצת! זה מזכיר לי את ימי הניתוח טבעת שהייתי מגיעה כל יומיים למיון בעמק- הם לא ידעו מה יש לי ותמיד שיחררו אותי חזרה הביתה.. עד שהגעתי אליך.. והתברר כל הבלאגן! אז מה יכולה להיות הסיבה?? האם יש לך הערכה מה זה יכול להיות???

שלום רב ראשית לגבי ההקאות הדמיות, אני מציע לך לקחת לוסק באופן קבוע ולשקול בדיקת גסטרוסקופיה. לגבי ההתעלפויות יש לגשת לרופא משפחה ולבצע בדיקות דם מקיפות כדי לראות שאין שום חוסרים. בנוסף כדאי לקחת ויטמינים כפי שהמליצה הדיאטנית.בנוסף יש צורך להקפיד על שתיה מרובה ולהמנע לחלוטין מאלכוהול!!! לא ברור לי איך מתעלפים בעיר ב4 לפנות בוקר?... בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר