האם כדי שהבטן תהיה מקשה אחת הדבר מחייב ניתוח?

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

05/07/2010 | 19:28 | מאת: אורית

בס"ד שלום רב, אני בת 25 (ללא הריונות)ובערך מגיל ההתבגרות הבטן שלי התחלקה ל2 כלומר לתחתונה ועליונה והטבור באמצע בתוך כפל בין שתיהן, הבטן התחתונה בולטת החוצה הרבה ביחס לבטן העליונה.כלפי חוץ זה נראה שבאזור הבטן העליונה אני רזה ואז יש את הבטן התחתונה שבולטת החוצה, נפוחה יותר.מדוע זה קרה? האם יש אפשרות לשנות זאת בדרך טבעית או שהבר מחייב ניתוח?

שלום רב מציע לך להוועץ בכירורג פלסטיקאי. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר