ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

03/07/2010 | 19:40 | מאת: סמי

שלום, בקרוב אעבור ניתוח שרוול- לפרוסקופיה. ברצוני לדעת אחרי כמה זמן בערך נפח הקיבה חוזר לעצמו ומשמינים שוב? אשמח לשמוע על תופעות לוואי אחרי הניתוח וטיפים אחרי ניתוח- מה מותר לי ומה אסור לי לאכול. תודה

שלום רב ראשית אני רוצה לאחל לך בהצלחה בניתוח. שנית, אני מקווה מאוד שנפח הקיבה לא יחזור לעצמו ושלא תשמין שוב.הקיבה אומנם יכולה להתרחב אחרי הניתוח אבל בוודאי שאיה חוזרת לגודלה המקורי. אני מאמין שמנותח שנמצא במעקב של דיאטנית העוסקת בתחום ושל עובד/ת סוציאלית או פסיכולוג יכול לרדת יפה במשקל ולשמור עליו. אחרי הניתוח בעיקרון צריך להפטר לתמיד ממתוקים וסוכרים למיניהם, צריך ללמוד לאכול בצורה מסודרת, ארוחות קטנות כל 3-4 שעות בלי לנשנש בין הארוחות. להפחית את כמות הפחמימות ולעסוק בפעילות גופנית. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר