תחושת חנק בגרון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

02/07/2010 | 10:08 | מאת: דנית

שלום לך ד''ר גרין! נותחתי לפני 4 חודשים ניתוח טבעת (לאחר ניתוח srvg לפני 18 שנה שהצליח מאד מאד מאד, אך לצערי לאחרונה ניפתחו חלק מהסיכות והייתה עליה מהירה במישקל ולכן הוחלט על הוספת טבעת לתמיכה בניתוח הקודם) עד היום ירידה של 15 ק''ג סגורה 4cc מרגישה שוב הגבלה בכמויות בעזרת שתי הטבעות.מרבה בשתיית מיים,אוכלת כמעט הכל מעט ולאט, לא מקיאה כלל!! בסך הכל מאד מרוצה ולאט חוזרת למישקלי אחרי ניתוח srvg שהיה יציב במשך 16 שנים כ- 68 ק''ג.אבל מרגישה בתופעה מאד מוזרה תחושת חנק בגרון ,כאילו שזה מלא בליחה .זה לא רציף יש ימים שזה קורה מהבוקר ועד הלילה ויש ימים בחלק מהיום ,לפעמים זה כמה ימים ברצף ואז יש הפוגה ליום יומיים,זה אכן מוזר אבל מאד מפריעה .מעיק ובילתי ניסבל.!!! גורם לי כל הזמן כאילו לנסות ליבלוע את אבל זה לא עובר .אני מורה במיקצועי ומיותר לציין עד כמה זה מפריע לי בעבודתי. אשמח לקבל הסבר מה זה?אם יש דרכי פתרון ואם כן אלו הם? המון תודה לך

שלום רב, צריך לבדוק שהטבעת לא סגורה מידי ובכך מקשה על בליעת הרוק וגורמת להרחבת הוושט ולרפלוקס.אפשר לנסות להעזר בתרופות כמו לוסק ולראות אם יש שיפור. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר