מועמדת לניתוח מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

01/07/2010 | 21:28 | מאת: סיגל

אישה בת140,40קילו,1.70. מקוצרת קיבה של פרו'פ חרוזי,רוצה לשמוע קצת על מעקף קיבה,סיכונים וכו'

שלום רב, ניתוח מעקף קיבה הוא ניתוח בוא יוצרים כיס קטן מאוד של קיבה ומחברים אליו לולאה של מעי דק. הניתוח גורם לכך שלא ניתן לאכול הרבה והאוכל שאוכלים עוקף את כל הריבה ועובר ישר למעי הדק. מדובר בניתוח יעיל מאוד לירידה במשקל, קיים שנים רבות והוכיח תוצאות טובות לאורך זמן. לניתוח יש סיבוכים והעיקרי שסהם הוא דלף מההשקה שיכול להגיע ל 2-3 אחוזים בניתוח ראשוני. הבעיה בניתוח חוזר כמו שלך שיש פוטנציאל גבוה בהרבה לסיבוכים בגלל הדבקויות מהניתוח הקודם והצטלקות הקיבה. צריך לדעת שהסיכוי לסיבוך הינו משמעותי ולהיות ערוך לכך. צריך להנתח רק במקומות עם נסיון בניתוחים אלה. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר