ד"ר יקר שלום

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/06/2010 | 11:44 | מאת: אני

ד"ר גרון שלום לאחר שהייתי אצלך בניפוח תחת שיקוף אבקש לדעת מס' דברים ברשותך. בסיכום לאחר הניפוח כתבת שהוזרקו 5CC לטבעת והחומר לא יצא – (גם בדקת זאת). משמע שאין דליפה? האם ניתן לבדוק זאת? הבנתי שניתן לבצע צילום של הטבעת עם הזרקת חומר ניגוד בתוכה וכך זה יראה אם יש דליפה. האם בזמן הניפוח ראית משהו חריג? תמוה בעניי כי בניפוח הראשון הזרקת 2CC והייתה לי חסימה ובאותו היום הוצאת 1CC. הייתכן שלאחר כחודש הזרקת 5CC ואין כמעט מגבלה? הבנתי שלעיתים זה קורה למרות שאני "סגורה" 5CC. אני קוראת בכל פורום אפשרי ומנסה למצוא מקרה דומה לשלי. (משם ההבנות). סליחה על השאלות המרובות אך מאז שהייתי אצלך (23/6) אני ממש, ממש מוטרדת ורוצה להבין מה קורה. מקווה שאתה זוכר אותי מיכל נ.(ניתוח תיקון טבעת פעם בהרדמה מקומית ופעם בהרדמה כללית). לתשובתך אודה

שלום רב אני מצטער אבל איני מבין בדיוק מה קורה עם הטבעת שלך. אנחנו השתמשנו בחומר ניגוד.יתכן וזה בורח, או דולף ולא רואים בדיוק, כי היה חומר ניגוד בסביבת הפורט מההזרקות הראשונות שהיו בחוץ וזה מקשה על התמונה. הייתי שמח להסביר לך יותר אבל אני משוכנע שמשהו לא תקין אצלך בטבעת או הפורט. בברכה דר' נסים גרון

30/06/2010 | 20:03 | מאת: אני

הייתי מאוד מבקשת שננסה לעשות ניפוח נוסף ואולי אז התמונה תתבהר מה דעתך? תודה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר