בדיקות לקראת ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

29/06/2010 | 18:06 | מאת: רות

ד"ר גירון שלום. אני הייתי אמורה לעבור ניתוח שרוול . התחלתי את התהליך בנובמבר ועשיתי את הבדיקות הנדרשות אך הייתה תוצאה אחת (בדיקת ה-TSH) אשר לא הייתה תקינה ולכן לא אישרו לי את הניתוח בועדה. כעת אני רוצה להתחיל שוב את התהליך. תוצאות בדיקות ה- TSH תקינות. והייתי רוצה לדעת האם תוצאות הבדיקות האחרות כגון: האולטראסאונד והרנטגן שעשיתי בנובמבר עדיין תקפות או שעליי לחזור עליהן שוב. תודה מראש

שלום רב, אין צורך לחזור על הבדיקות, הן תקפות. בברכה ובהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר