לאחר שנתיים....

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

29/06/2010 | 13:33 | מאת: רוית

שלום לך ד"ר (מקווה שאתה זוכר) ב- 10.7.10 ימלאו שנתיים לניתוח שלי 118 ק"ג על השולחן 74 היום, נראת פצצה מרגישה נהדר, אוכלת כמו שצריך פחות או יותר. מצאתי חברה של תוספי תזונה שלא צריך לבלוע את הכפסלות הגדולות. כל התוספות: מולטיוטמין, קלציום, סיבים ועוד הכל באבקה. מומס במים. מי שרוצה פרטים אפשר ליצור איתי קשר [email protected] כל טוב אמשיך לעדכן מדי פעם. המון המון תודות. שינית את חיי, (יחד עם ד"ר חזן) אני כותבת את זה פעם שאני פה, אתה אבל כבר בטח יודע. רוית

שלום רוית, תודה רבה על העדכון. אני שמח בתוצאה ומאחל לך המשך בריאות ושמירה על המשקל. אשמח להתעדכן גם בהמשך בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר