לגבי הבלון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/06/2010 | 02:25 | מאת: מיואשת

דוקטור גרון קודם כל אני מודה לך על עזרתך. רציתי לדעת אם פרוצדורת החדרת הבלון כלולה בסל הבריאות ומה הקריטריונים לקבלת טיפול זה.ואם זה אינו כלול בסל,מה העלויות של הליך זה?ובכלל איך מתחילים את התהליך?לפנות לרופא המשפחה? שוב תודה,ושבוע טוב.

שלום רב, לפי מיטב ידיעתי זה לא בסל הבריאות. יתכן וזה בסל של המושלם, כלומר המושלם משתתף בצורה מסוימ. איני מתמצא בעלויות. מציע לך לפנו למודיעין של אחד מבתי החולים הגדולים כמו רמב"ם או איכילוב או תל השומר ולבדוק אם עושים שם את הפעולה במכון גסטרו שלהם. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר