מה זה בלון?

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

05/11/2007 | 14:06 | מאת: מלי

אני מאוד מפחדת מלעשות את ניתוח הטבעת. רציתי לקבל פרטים על ניתוח בלון

15/11/2007 | 16:09 | מאת: adi

מלי, הבלון היא שיטת טיפול שבה מחדירים לקיבה צינורית עם בלון בקצה (מכאן שמה) וממלאים אותו בחומר. הבלון נשאר בקיבה חצי שנה. עדי

שלום מלי, בלון אינו ניתוח. זוהי פעולה שבה מחדירים בלון לקיבה. הבלון מנופח עם נוזל ומושאר בקיבה למשך חצי שנה. הבלון עשוי מסיליקון מיוחד שעמיד למיצי הקיבה. לאחר חצי שנה חייבים להוציא את הבלון. הבלון בקיבה נותן תחושה של מלאות ושובע וכך אוכלים פחות ויורדים במשקל. הירידה במשקל אינה טובה כמו בניתוחים ואחרי הוצאת הבלון אם לא למדת לשנות את הרגלי האכילה שלך אז סביר שתעלי חזרה במשקל. הפחד שלך מניתוח טבעי ומובן אבל אם בקריטריונים לניתוח אז כדאי לך לשקול טיפול ניתוחי שהינו יעיל יותר ולטווח ארוך יותר. בהצלחה

26/12/2007 | 07:31 | מאת: מריאלה אפרוני

היתי רוצה לדעת מה יש ביכולתי לעשות על מנת שיעשו לי את הבלון. כמו כן רציתי לדעת אם איני עומדת בדיוק בקריטריונים האם ניתן לעשות פרטי. כמו כן מה משך ההחלמה ודרך החיים איתו אני שוקלת 96+ גובה 1.69 אני מרגישה כמו פרה אך קשה לעשות דיאטה מה לעשות למי לפנות אנא תדריכי אותי ראיתי שקיימת קבוצה שפנתה לכירורגים לבצע ניתוחים בעלות זולה יותר האם אני יכולה גם .איני מעוניינת כעת בשאיבות שומן וכו;קודם כל אני חייבת חייבת לחזור להיות בןאדם ולא פיל אנא תעני בהקדם כמו כן אם ידוע לך על כירורג שניתן לפנות אליו בנושא אשמח לקבל תודה מראש

10/01/2008 | 13:06 | מאת: מריאלה

למה אין תגובה מאף אחד

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר