אשמח לדעת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

25/06/2010 | 10:55 | מאת: מיואשת

ד"ר גרון אני מודה לך על תשובתך המהירה.אשמח לדעת איזו אופציות אחרות ישנן ואת פרטיהן,כולל עלויות. תודה מראש,ה"קצת פחות מיואשת" {יש אור בקצה המנהרה???} ובמידה ותשיב לי היום,שבת שלום:)

שלום רב, קיימת או הייתה קיימת אופציה של בלון לקיבה. מדובר בהחדרת בלון מיוחד מסיליקון לתוך הקיבה, ניפוחו והשארתו מנופח בקיבה ל 6 חודשים. אני חושב שעושים את הפעולה במכוני הגסטרו של בתי החולים הגדולים. היה מסובסד על ידי הביטוחים המשלימים, אני לא יודע עלות מדויקת. הבעיה בבלון שצריך להוציאו אחרי 6 חודשים ומי שלא למד לחיות ולאכול נכון יעלה מחדש במשקל. מעבר לזה קיימות האופציות של קבוצות תמיכה שונות כמו שומרי משקל וכו' בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר