בטן נפוחה :(

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/06/2010 | 15:39 | מאת: אמיר.

שלום רב קצת לפני 30, שמתי לב לתופעה חדשה אצלי (כמה חודשים), בטן נפוחה! (בייחוד לאחר אוכל, אפילו משהו מאוד קטן), אני בחור די פעיל; הליכותת ואופניים אבל נראה לאחרונה, שהמצב הולך ומתעצם (כמה פעילות שאני לא עושה, שום דבר לא משתנה ואפילו נראה כאילו הולך ומחמיר, מבנה גופי בנוני, (אי אפשר לומר שאני שמן, אבל אולי עכשיו עכב הנפיחות אולי כן, והולך ונהיה יותר גרוע). חשוב לציין שלא שניתי משהו מבחינת תצרוכת וארוחות. עובד עצות ודיי מוטרד, מה כדי לנסות לעשות ואולי גם לבדוק? תודה מקרב לב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום רב אני חושב שהכי נכון הוא לגשת לרופא המשפחה והוא כבר יבדוק אותך ויפנה אותך לבדיקות רלוונטיות. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר