השמנה - גנטיקה או עודף קלוריות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

18/06/2010 | 08:21 | מאת: מישהי

לד"ר שלום , אבקש לדעת האם ייתכן מצב שבו אישה עובדת (משרד ) בת 40 ( 2 ילדים גדולים) , גבוהה ,רזה כל חייה , אוכלת כאוות נפשה מכל וכל במשך כל שעות היום ו...עדיין נשארת רזה מאוד , כולל בטן שטוחה ... האם זה פשוט סתם מזל של גנטיקה טובה ?

שלום רב ברור שזה יתכן כי אנחנו רןאים את זה פה ושם. הרוב לא כך. נושא ההשמנה הינו מורכב ביותר וכולל פקטורים גנטים, הורמונלים וסביבתיים ועוד. שיהיה לה בכיף... בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר