פגישה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/06/2010 | 15:56 | מאת: לימור

הייתי אצלך בפוריה ועברתי את רוב הבדיקות למעט ושת קיבה ותריסריון שזה יהיה ב - 26.6! קבעתי פגישה לאסותא ב 29.6 לשם אגיע עם כל התוצאות שאלתי היא: האם אני צריכה להביא שוב הפנייה (בפוריה כבר נתתי הפניה מהרופא) האמת שאני רוצה להגיע לאסותא על מנת לקצר את ההליך..א בל בכל מקרה אנותח בפוריה האם להגיע לאסותא או לפוריה??? העניין הוא שרק בסוף יולי יש תורים לפוריה ואז שוב המתנה ארוכה לניתוח. אשמח לתשובה

שלום רב, אין צורך להביא שוב הפניה, רק את הדף עם הפניה לבדיקות שקיבלת ממני וכל הבדיקות כמובן.חשוב להביא פענוח של הצילומים, צילום חזה, אולטראסאונד ווק"ת ולא רק את הדיסקים. את יכולה להנתח היכן שתבחרי. ככל שאראה את הבדיקות יותר מוקדם אז גם התור יהיה מוקדם יותר. בברכה דר נסים גרון

18/06/2010 | 18:24 | מאת: לימור

תודה על התשובה.. אני מגיעה עם כל החומר כתוב

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר