שרוול לאחר לידה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

16/06/2010 | 20:50 | מאת: שלי

שלום רב, עברתי לפני כ-6 שנים ניתוח להכנסת טבעת לקיבה על ידך ולאחר שנה וחצי נאלצתי להוציאה בצער בעקבות סיבוכים שונים ומרובים.(למרות שירדתי במשקלי קרוב ל-40 קילו) בעקבות אחוזי ההצלחה הגבוהים של ניתוח שרוול קיבה ברצוני לדעת האם אני יכולה לעבור את הניתוח הנ"ל ואם כן הייתי רוצה לדעת כמה זמן זה אפשרי לאחר לידה שנייה בניתוח קיסרי (אני נמצאת בחודש החמישי להריוני השני) תודה ויום טוב

שלום רב בעיקרון אפשר לעשות שרוול אחרי הוצאת טבעת. צריך לפני כן לעשות מספר בדיקות כולל צילום קיבה וגסטרוסקופיה. הייתי מחכה לפחות 6 חודשים אחרי הלידה. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר