ניתוחים באזור המרכז

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

12/06/2010 | 17:08 | מאת: ג

שלום ד"ר גרון, עברתי על חלק מהשאלות והתשובותבפורום, ולא הצלחתי להבין אם הניתוחים באסותא נערכים בתל אביב. גם ברשימת הטלפונים באתר שלך כל הסניפים המוזכרים הם בצפון. האם מגיע לאסותא בת"א, אם כן - מהם ימי ושעות הקבלה? לאיזה טלפון להתקשר? תודה.

12/06/2010 | 17:22 | מאת: ג

המשכתי לקרוא עוד קצת, וראיתי שענית שאתה מקבל באסותא בחיפה. האם תוכל להמליץ על רופא/ים אחר/ים המנתחים גם באזור המרכז?

שלום רב אני מנתח ומקבל באסותא חיפה. יש הרבה רופאים טובים במרכז. איני נוהג להמליץ או לשלול. ניתחתי כבר חולים מהמרכז שהגיעו לחיפה. בברכה ובהצלחה דר' נסים גרון.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר