מידע על טבעת ושרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

11/06/2010 | 12:52 | מאת: אבי

אני עומד לפני ניתוח ועוד לא החלטתי בין שניהם רציתי לדעת מתוך ניסיון מה העדיפות של ניתוח טבעת ומה העדיפות של שרוול ומה החסרונות של כל אחד מהם מבחינת התזונה לטווח ארוך אין שני הניתוחים תודה תודה

שלום רב, אני חושב שניתוח שרוול קיבה עדיף מבחינת התוצאות ומבחינת איכות חיים והיכולת לאכול מזון מוצק ובריא מניתוח טבעת. טני לא חושב שצריך לעשות ניתוח טבעת. העדיפות היחידה שח טבעת שהניתוח יותר קל ופחות מסובך בטווח המיידי. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר