גיליתי דברים שהתאכזבתי לשמוע....

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

11/06/2010 | 09:45 | מאת: חלי בוזגלו

מנותחי שרוול עם עבר של טבעת (כמוני) ההצלחה שלהם לא 100%... למה לא ידעתי את זה??????? הירידה שלהם הרבה יותר איטית.. הגוף שלהם בטראומה ולא מקבל את הניתוח.. כאלה שבמהלת הניתו היה להם הדבקויות (כמוני) הנפח קיבה שלהם נשאר יותר רחב... למה לא ידעתי את זההההה?!?!?!?!? אוףףף אוףףף.. אני מתוסכלת עכשיו יותר ממה שהייתי שגיליתי שירדתי רק 2 קילו בשבועיים האחרונים.. אבל אולי עכשיו אצליח להבין למה הכל לא בסדר אצלי בניגוד לאחרים.. אז החל מרגע זה אני הרמתי ידיים.. ההצלחה לא מסחררת כמו שראיתי אצל אחרים.. אני לא אצפה ליותר מידיי.. מה שיהיה יהיה.. חבל שלא ידעתי את הדברים האלה מההתחלה.. אולי הייתי חושבת כמה פעמים לפני שעשיתי את הניתוח.. יום טוב שיהיה לך!

שלום חלי חבל שאת מרימה ידיים כל כך מוקדם. כל מה שאת אומרת נכון אבל לא במאה אחוז. הכל מוסבר לפני הניתוח אבל לא תמיד מקשיבים וקולטים. מאחל לך המשך בריאות דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר