שאלה לדוקטור ניסים גרון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

10/06/2010 | 13:43 | מאת: [email protected]

עברתי לפניי 4 חודשיים ניתוח אצלך ואני מרגישה שירדיה במישקל היא איטית מאוד יש לציין שאני אצל דייאטנית קבוע בנוסף אני עושה ספורט ובנוסף אני שומרת היטב על תוזנה נכונה אשמח אני יורדת במישקל 2 וחצי קילו לשבועיים שניראה איטי מאוד ביחסית למה ששומעת מבנות שעברו ניתוח כמו שלי אשמח לקבל תשובה לשאלתי

שלום רב, 2.5 ק"ג בשבועיים זו ירידה יפה ומספקת. זה כ 5 ק"ג בחודש ו 60 ק"ג בשנה!!! אין טעם להשוות לבנות אחרות. מה שחשוב שאת עושה כל מה שציינת והירידה תהיה בסדר, לפעמים יותר לפעמים פחות. תמשיכי בדרכך ותהני מהניתוח. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר