איפה אני משיחגה דיאטנית בדחיפותתתתת?!

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/05/2010 | 19:45 | מאת: חלי בוזגלו

מישהי שיודעת לעבוד עם קיצורי קיבה.. אני לא מתפקדת טוב עם הניתוח.. אני לא אוכלת כלל.. ואם אוכלת.. אז לא מה שצריך.. צריכה בדיחפות דיאטנית.. אמרו לי שאמורה להיות לי דיאטנית מבית חולים לאחר הניתוח- אבל לי אין.. אשמח לקבל המלצה ממך.. לאיזה דיאטנית ממוחית בניתוח כדאי לי ללכת?!?! תודה מראש :)

30/05/2010 | 20:16 | מאת: סימה

שלום חלי! לי קוראים סימה ואני הייתי בדיוק במצבך והיחידי שהושיע אותי זהו ד"ר דין ממרפאת התזונה בבני-ציון. הכרתי אותו לראשונה בפורום שרוול קיבה השייך לאתר דוקטורס - הוא היה שם בדיוק למה שהייתי צריכה. תגלשי לשם ותראי. בהצלחה סימה מקרית אתא

שלום רב, יש דיאטנית בבית החולים שמתמחה בניתוחים האלה ואפשר להגיע אליה למרפאה. קוראים לה מנו ואפשר לקבוע תור דרך זימון תורים מרפאות חוץ. היא גם מקבלת בראקתי. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר