ייעוץ לניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/05/2010 | 11:57 | מאת: סיגל

שלום רב לפי חישוב BMI יש לי 48 אני שוקלת 120 גובה 156 בת 41 אני מאוד רוצה לעבור ניתוח אך מצד שני פוחדת מאוד מהתוצאות כי הבנתי שזה מלווה בבחילות ובהקאות האם הניתוח מסובך או שנעשה רק בלפקסקופיה?? מה אחוזי הירידה ובתוך כמה זמן?? שאלה אחרונה אני חברת מכבי מה עלות הניתוח תודה וסליחה על כל השאלות

שלום רב, הניתוח אינו מסובך אך גם לא פשוט. היום הוא נעשה בלפרוסקופיה בדרך כלל. יורדים כ 70% מעודף המשקל במשך השנה הראשונה אחר הניתוח. הניתוח באסותא חיפה, השתתפות עצמית כ 1000 ש"ח בנוסף יש עלות של משתלים עוד כ 4000-5000 ש"ח. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר