דיאטנית בריאטרית

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

25/05/2010 | 12:56 | מאת: אילנה

ג"ר גירון שלום, בזמנו כשעברתי את הניתוח נאמר לי שאין ליווי של דיאטנית לאחר השחרור הביתה, גם נאמר לי שהנושא בטיפול ובעתיד אכן תהייה דיאטנית שיהיה אפשר להגיע אליה למעקב. שאלתי היא האם כבר יש דיאטנית בריאטרית שאפשר להגיע אליה? ואם לא האם אתה יכול להמליץ לי על דיאטנית טובה? תודה אילנה שלום

שלום רב למנותחים שלי יש דיאטנית מצוינת בשם נעמה כפרי שמקבלת בימי חמישי באסותא חיפה טלפון לקביעת תור 04-8810663/4. היא גם מקבלת בקופת חולים לין וגם באופן פרטי. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר