ממתין לתשובת בדיקת שתן - כמה זמן ??

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

18/05/2010 | 11:39 | מאת: מאיר

שלום, אני ממתין לתשובה של בדיקת אנדוקרינולוגיה, משהו שקשור לשתן. אני ממתין כבר חודש בדיוק, עדיין אין תשובה. הייתי בוועדה של מכבי לקראת ניתוח, ובלי התשובה הזו הרופא לא מאשר לי לבצע ניתוח. כמה זמן ממתינים לתשובה כזו? איפה אפשר לברר מה קורה עם זה ומתי תהיה תשובה?

שלום רב, הבדיקה נקראת איסוף שתן לקורטיזול ולוקח בדרך כלל שבועיים לקבלת התשובה. עליך לבקש מרופא המשפחה ששלח את הבדיקה לברר במעבדה אליה נשלחה הבדיקה מה קורה עם התשובה. בברכה דר' נסים גרון

19/05/2010 | 17:15 | מאת: מאיר

את הבדיקה עשיתי במרפאה של "מכבי". שמתי שם את הכלי עם השתן והם שלחו את זה הלאה. חלק מהתוצאות של בדיקות השתן כבר חזרו תוך יומיים וזו עדיין לא. רופא המשפחה יודע לאיזו מעבדה זה הלך?

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר