ד"ר גירון- מלך בפני עצמו..

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/05/2010 | 20:32 | מאת: חלי בוזגלו

נותחתי על ידך בתאריך ה12-5-2010... ניתוח שרוול ויש לי מספר שאלות.. 1. מלבד אקטימיל וכפית מרק ביום, איני מצליחה להעביר שום דבר בקיבה. 2.צרבות איומות, לא נותנות לי מנוחה. 3.גזים, כל יום כל היום.. 4. ביום הראשון של הניתוח הקאתי דם, דם שחור סגול כהה כזה.. ואף אחד לא ראה מלבד אמא שלי.. הבנתי שזה טבעי, אבל הבחילות שקיימות אצלי הן עם טעם דמי.. מה עושים בכדי להעביר את כל זה?? ושאלה אחרונה וחשובה.. התפרים הפנימיים, תוך כמה זמן מתאחים?

שלום חלי ראשית איחולי החלמה מלאה.את רק מס' ימים אחרי הניתוח ויש צורך בהרבה סבלנות. החשוב ביותר זה לשתות, וכמה שיותר במיוחד בימים חמים אלה כדי שלא תתיבשי. אם את לא מסוגלת לשתות אז עלייך לפנות לרופא כדי לקבל עיורי או לפנות חזרה לבית חולים למיון. הצרבות יחלפו בהמשך בנתיים אפשר לקחת כדור לוסק או לנטון או אומפרדקס ליום (כמובן לרסק). התפרים הפנימיים כבר התאחו אבל לו סופית. שאר הדברים ישתפרו לאט, כל יום תרגישי טוב יותר. להתראות בביקורת במרפאה. בברכה דר' נסים גרון

17/05/2010 | 22:13 | מאת: חלי בוזגלו

מתי וכל לשוב לעשן.. אני כל כך משתוקקת, אך פוחדת שזה יעשה זיהום בתפרים הפנימיים...

01/06/2010 | 21:39 | מאת: אלמונית

היי חלי רציתי המלצות על ד:ר גירון אם תוכלי כאן אם לא אתן לך פלאפון שלי או את שלך כדי שאוכל לבדוק איתך תודה מראש

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר