פרטים לגבי ניתוח טבעת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

10/05/2010 | 11:17 | מאת: מגי

הייתי רוצה לדעת מה הפרוצדורה של הניתוח? הרדמה מלאה? מה הסיכונים? האם באמת אח"כ יש צורך באוכל דייסתי לתקופה ארוכה? אני שוקלת 101 ק"ג, BNI 37. הרופאה שלחה אותי לפגישת ייעוץ בבי"ח השרון. אני מאוד רוצה לעשות את הניתוח אבל מאוד פוחדת.

11/05/2010 | 15:26 | מאת: אורן

היי מגי אני חודשיים אחרי הניתוח וירדתי כבר 18 ק"ג. אני ממליץ בחום על הניתוח. אין כלל סיכונים. הניתוח מתבצע בהרדמה מלאה ולאחר חצי שעה את אחרי הניתוח וכן יש בשבוע הראשון לאכול רק דברים שבמרכזם מיים. כגון מרקים למינהם וכל סוגי השתיה (חם/קר) אחרי יומיים שלושה ניתן גם לשלב מעדנים. אצלי כבר למחרת שילבתי מעדנים. אל חשש את לא תהיי רעבה לאחר שבוע יש לאכול דברים רכים כגון פירה מעדנים גבינות רכות ואפילו ירקות מבובשלים. רק ללעוס טוב ולאכול לאט בהצלחה

12/05/2010 | 00:49 | מאת: מגי

היי אורן! תודה לך על התגובה המהירה והמעודדת.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר