עזרה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

09/05/2010 | 06:15 | מאת: לילך

מדוע לא מומלץ להיכנס להריון אחרי ניתוח שרוול? מדוע צריך לחכות לפחות שנה? עברתי את הניתוח בינואר האחרון ואני מאוד רוצה להיכנס כבר להריון מה לעשות?מה גם שלא ירדתי כמעט ביכלל במישקל רק 5 קילו האים זה כישלון של הניתוח???

שלום רב, ההמלצה של המתנה של שנה היא כדי לאפשר לגוף להתאושש מהסטרס של הניתוח ולאפשר מצב תזונתי יציב לקראת ההריון. אם ירדת רק 5 ק"ג אני מציע לך להתייעץ בדחיפות עם דיאטנית שעוסקת בתחום ולבדוק מה וכמה את אוכלת. פעילות גופנית גם היא חשובה להצלחת הניתוח. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר