שלושה חודשים לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

08/05/2010 | 09:53 | מאת: עופרה

ד"ר ניסים גירון היקר שלום רב ! כבר כמעט שלושה חודשים לאחר ניתוח ,ואני לא מפסיקה לסבול מצרבות קשות . לאחרונה אני מתקשה ממש לאכול ומרגישה כאב כמו אז בזמן האוכל . בבקרים אני מקיאה עקב צרבות שמתמשכות בלילה , ויש ימים שאני מקיאה כמעט בתדירות של 6-7 פעמים ביום.תדירות הצרבות הולכות ומתרבות וזה מאוד קשה לי . בזמנו כשעשיתי את בדיקת הקולונוסקופיה קבעו לי תור לבדיקה חוזרת האם יש טעם לעשות את הבדיקה שוב ? או מה לעשות ?

שלום רב, צר לי שאת עדיין סובלת. עלייך לקחת לוסק פעמיים ביום כחצי שעה לפני האוכל. אני מניח שהתכוונת לגסטרוסקופיה. כן כדאי לעשות כי את עדיין סובלת וצריך לבדוק מה קורה. אנא קבעי תור לאחד מימי ד' בפוריה ועדכני אותי כדי שאוכל היות נוכח. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר