פגישה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

04/05/2010 | 12:43 | מאת: נצרתית

ד"ר גרון שלום אני מוזמנת ליעוץ בתאריך 31.5 בבית חולים פוריה. לפי מה שהבנתי אנו מגיעים קבוצה גדולה ליעוץ כללי.. בעקבות זאת יש לי 2 שאלות: 1. האם בעלי יכול להתלוות אלי על מנת לשמוע את ההרצאה?? 2. האם אין יעוץ 1 על 1??

שלום רב, בעלך בהחלט מוזמן ורצוי שיבוא לשמוע את כל האינפורמציה. ההרצאה הזאת היא שלב ראשון בתהליך. בסיומו מקבלים הפנייה לבדיקות. לאחר שעושים את כל הבדיקות צריך להגיע שוב למרפאה ואז זו פגישה של 1+1 וגם אז רצוי שבעלך יבוא לשמוע כמובן אם את רוצה. בברכה דר' נסים גרון

04/05/2010 | 18:58 | מאת: נצרתית

תודה רבה על התשובה המהירה..

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר