גודל הבוג'י

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

01/05/2010 | 12:43 | מאת: ממן זהבית

מה גודל הבוג'י שאתה נוהג לעשות בניתוח? או יותר נכון מה הגודל שעשית אצלי, במידה ואתה זוכר? כי אני חודשיים וחצי אחרי ויחש תחושה שאפשר לאכול קצת יותר. תודה

שלום רב, בדרך כלל אחרי החלמה מלאה ומס' חודשים אפשר לאכול מעט יותר. החוכמה היא לשמור ולא לבדוק כמה נכנס אלא לפי הנחיות הדיאטנית. חשוב להיות במעקב צמוד של דיאטנית כי יותר חשוב זה מה מכניסים לפה. גודל הבוז'י שאני משתמש בו בכל הניתוחים הוא 42F בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר