תופעה מצחיקה אחרי ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

29/04/2010 | 14:23 | מאת: טובה

עברתי ניתוח שרוול לפני חודשיים וחצי ואני מאוד מאוד מרוצה- מרגישה מצויין ויורדת יפה מאוד. בכל זאת יש לי תופעה משונה- אם אני אוכלת אפילו טיפה יותר מדי אני מתחילה בגל של התעטשויות אדירות (למעשה כל כך חזקות שהפעלתי מרחוק דובי של הבת שלי שאמור לנגן רק בתגובה לחיבוק...) האם הקיבה קרובה חאיזה עצב שנלחץ ואחראי לעיטושים? אם לא מה הסיבה לתוצאה המפתיעה? לי זה דווקא עוזר כי אפילו שאני קצת מלאה אני מפסיקה מיד לאכול- אבל אני סקרנית.

שלום רב, צר לי אבל זה חדש ולא מוכר. אין לי הסבר לתופעה. בברכה דר' נסים גרון

04/10/2012 | 18:33 | מאת: יעקב

אני כבר שנה אחרי ניתוח שרוול ונתקף בבולמוס של התעטשויות ונזלת אחרי אכילה קצת יותר מהמינימום שהניתוח מאפשר. האמת שזה לא כך כך נורא. הרופא שלי אמר שהתופעה מוכרת. יעקב

01/01/2015 | 17:25 | מאת: לידיה

עברתי ניתוח שרוול לפני 15 חודשים...וירדתי 47 קילו .גם לי יש את אותה התופעה בדיוק...נתקפת בגל התעטשויות כשאני אוכלת מעט יותר מדי...חחח

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר