3 חודשים אחרי שרוול ולא רזיתי?

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/04/2010 | 12:22 | מאת: לילך

שלום!לפני 3 חודשים עברתי את ניתוח שרוול ולא רזיתי בכלל אני שוקלת 83 היתה לי טבעת והוציאו לי אותה בזמן ניתוח השרוול. אני בקושי אוכלת ולא יורדת במשקל יש לציין שאני לא עושה ספורט האם יש קשר או שהניתוח ניכשל???

שלום רב ראשית פעילות ספורט הינה חיונית להצלחת הניתוח. שנית חשוב להפגש עם דיאטנית ולראות מה בדיוק וכמה את אוכלת. מיותר לציין שכל גרם סוכר מיותר. חשוב במיוחד לא לשתות מיצים מכל סוג שהוא. עדיין מוקדם להחליט שהניתוח נכשל.תנסי קודם עם דיאטנית וספורט. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר