מה לעשות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

26/04/2010 | 13:18 | מאת: אברהם

שלום רב, אני בן 39- שוקל 129 ק"ג ,גובה -193 ס"מ מטופל בכדורים ללחץ דם אני אוהב לאכול והספורט האהוב עלי הוא לשבת בסלון ולראות טלביזיה התחלתי ללכת לחדר כושר אבל לא התמדתי והפסקתי אחרי 3 חודשים גם אם אני מחליט להתחיל בדיאטה ובהליכה/אופנים או ריצה אינני מתמיד ואולי אעשה את זה שבוע או שבועים כך שאיני מוריד ממשקלי , אמנם אני שוקל 120-130 כבר 3-4 שנים ושומר על המשקל זה אבל בכל זאת אני רוצה להוריד למשקל נורמלי מה אתה מציע ? האם לעשות קיצוור קיבה או משהו כזה תודה רבה אברהם

שלום רב, יש לך BMI 35 שזה מצב גבולי מבחינת הקריטריונים לניתוח אבל אני מאמין שיאשרו לך ניתוח. אני חושב שאתה צריך לעשות ניתוח להרזיה, שרוול קיבה או מעקף הקיבה. ההחלטה על סוג הניתוח אחרי שיחה עם הכירורג. מציע לך לפנות לכירורג שעוסק בתחום ולשמוע על האפשרויות הקיימות. בברכה ובהצלחה דר' נסים גרון

27/04/2010 | 12:30 | מאת: אברהם

תודה רבה אני מבוטח מכבי זהב איך מתנהל כל התהליך וכמה זה עולה ? כמו כן כמה ימי אישפוז דורש הניתוח ?

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר