ד"ר בשארה בשארה - רופא מנתח מהצפון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

24/04/2010 | 16:35 | מאת: אור

שלום, מבוקשות המלצות ממנותחי שרוול קיבה ע"י ד"ר בשארה בשארה המנתח בבי"ח רמב"ם ובבי"ח אסותא בחיפה. אשמח להתייחסות לנושא המקצועיות והאנושיות של הרופא. תודה מראש, אור.

24/04/2010 | 19:55 | מאת: יונית

מבחינת אנושיות ומקצועיות בצפון ד"ר ניסים גירון או ד"ר איברהים מטר - אין עליהם! אני אישית נותחתי על ידי ד"ר מטר וכעת ממשיכה במעקב מתמשך אצל הצוות שלו כבר שנתיים - מאושרת!!!!!!!!!!!! וחדשה!!!!!!!!!! יונית

11/07/2010 | 11:58 | מאת: הי יונית

כייצד נותחת אצל מטר? ציבןרי פרטי והרי עם טופס 17 את לא קובעת מי ינתח אותך... מודאגת תודה ורד

10/10/2013 | 10:50 | מאת: משה

חבר שלי עבר ניתוח קצור קיבה באסותא .בניתוח השתמשו בחומר שמונע דליפות ודמומים .איך קוראים לחומר הזה ? האם הוא מפחית את הסכון מהניתוח ? אני חבר קופח כללית ויש לי משלים האם אני יכול לדרוש את החומר הזה? תודה מראש

18/01/2014 | 12:33 | מאת: שרה

האם ידוע לך , באם דר מטר, מקבל מבוטחי כללית פלטיניום?

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר