בדיקות לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

24/04/2010 | 11:26 | מאת: מאיר

שלום, אני נמצא כעת בתהליך הבדיקות לפני ניתוח שרוול. כבר יש לי תוצאות של בדיקות דם, שתן וצילומים, וכעת נותרו לי עוד אולטרסאונד בטן ובדיקת תפקודי ריאה (היות ואני אסמתי) שנקבעו לתחילת חודש מאי. שאלתי היא, לאחר שאני מקבל את תשובות כל הבדיקות שעשיתי, למי אני פונה? לרופא המשפחה שלי, למכבי או לרופא המנתח? מה התהליך?

שלום רב, אחרי סיום הבדיקות עלייך לפנות לרופא המנתח שיעבור על הבדיקות ויפנה אותך לוועדה שמאשרת את הניתוח. אחרי האישור יקבע לך תור לניתוח. בהצלחה

24/04/2010 | 12:46 | מאת: מאיר

הי, כמה שאלות על זמנים: 1. כמה זמן בממוצע ממתינים לועדה של מכבי אחרי שמבצעים את כל הבדיקות? 2. כמה זמן לוקח לקבל מהועדה תשובה? 3. כמה זמן ממתינים לתור לניתוח פרטי באסותא לאחר תשובת ועדה?

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר